Eagle Run

Wij zijn een netwerk en entertainment bedrijf dat werd opgericht in 2015. Doelstelling is om jaarlijks terugkerende lifestyle evenementen te organiseren doorheen Europa.

De jarenlange ervaring in het organiseren van grote evenementen komt Eagle Run ten goede om de deelnemers als VIP te behandelen en een ongekende ervaring te laten beleven. Eagle Run combineert business en plezier. Tijdens de route geniet u van exclusieve party’s, gastronomie en nog veel verrassingen. 

We streven naar een perfect huwelijk van exclusieve wagens, toplocaties en zakelijke contacten doorheen Europa.

Europa's mooiste wegen en unieke locaties

Gecreëerd voor de veeleisende en verfijnde persoon combineert Eagle Run, luxe reis- en levensstijlervaringen die prestaties en supercars aandrijven op Europa’s mooiste wegen en een bezoek brengen aan unieke locaties in Europa.

Verfijning en avontuur

Eagle Run gaat voor de verfijning en is de hervorming van de traditionele definities van een auto rally, een luxe levensstijl vakantie met het rijden van je bolide als avontuur. Dit is geen race en het is op geen enkele wijze gepland. Het is een reis met gelijkgestemde mensen, een reis die rijdt om te rijden en zich in sommige van de meest sfeervolle bestemmingen van het continent uitstrekt.

Met zomerdagen en zwoele avonden bieden onze routes een expressieve ruimte voor de luxe prestatie van Uw supercar.

Het perfecte evenwicht

Wij hebben de ervaring om de rijtijd in evenwicht te brengen met exploratie, rust op onze luxe locaties. U besteedt gemiddeld vier tot vijf uur rijden, door de inspirerende wegen van Europa in het konvooi, of in uw eigen tempo, als u dat wenst. Rust-, voedsel- en tankstations worden allemaal in de route verzorgd en we komen eindmiddag op de dag van de dag aan. Luxe vier- en vijfsterrenhotels en chateaux zorgen voor een rustige ruimte zodra je geparkeerd hebt. Eagle Run organiseert dagelijks avond evenementen, van gastronomie tot nightlife.