Fall Edition 2018

One Weekend, 50 Supercars

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


28 - 30 September 2018

De Fall editie gaat van start op 28 september 2018 met 50 supercars. De parade vertrekt om 19u te Bornem. Voor de start kunnen de bezoekers de wagens bewonderen. Er zal ook rand animatie voorzien zijn zoals Ballon vluchten, VIP Dorp, Food truck festival, Kids dorp en veel meer.
De volgende steden staan op het programma:
  • Bornem
  • Lille (Rijsel)
  • La Chapelle-en-Serval
  • Durbuy
We verblijven niet alleen in ***** hotels, maar we overnachten ook in het exclusieve chateau Mont Royal Chantilly. Aansluitend brengen we een bezoek aan de Mumm Caves, gecombineerd met een privé gala dinner.

Voor de deelnemers die het iets rustiger aan willen doen, hebben we ook vrije momenten voorzien om uitgebreid te relaxen in de Spa & jacuzzi van het chateau. We eindigen in schoonheid bij Wout Bru te Durbuy voor een culinaire reis rond de wereld met overheerlijke Tapa’s & Sharing food.

SOLD OUT!

Beschikbaarheid

  • SOLD OUT!100%
 

Fall Edition 2018

De 1ste dag rijden we richting Lille, Rijsel waar we eindigen in het hotel Barriere. Na het inchecken worden de deelnemers verwacht bij Beef House Lille, om daar de eerste ervaringen met elkaar te delen.

Op de 2de dag vertrekken we richting Chantilly. De aankomst in het chateau hotel Mont Royal Chantilly ***** is rond 12h30 voorzien. Na het inchecken hebben we de gelegenheid om samen te brunchen in deze mooie locatie.

In de namiddag hebben de deelnemers de mogelijkheid om de stad te verkennen, of gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel zoals Indoor Pool, Spa & Jacuzzi of golf.

Om 17h30 vertrekken we met een exclusieve shuttle naar de Mumm Caves. Na het privé bezoek aan de Mumm Caves, voorzien we voor onze deelnemers een privé Gala dinner “Experience Millesimes” Aansluitend hebben we ook een afterparty voorzien.

De shuttle zal onze deelnemers terugbrengen naar het Chateau hotel Mont Royal Chantilly.

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we richting Durbuy voor het slot evenement. Sterren chef Wout Bru zal ons daar verwelkomen in zijn Bru’sserie. Wout zal ons meenemen in een culinaire reis rond de wereld door het serveren van zijn eigen Tapa’s & Sharing Food.

Schrijf snel in, en beleef deze waanzinnige trip die maanden nadien nog gaat nazinderen in het geheugen van elke deelnemer. Enjoy Eagle Run, Make new friends, networking, fun & gastronomie …

Feiten